Tussentijdse Check Out

Informatie m.b.t een tussentijdse Check Out:

In het geval een van de huurders vertrekt en er komt (n)iemand voor in de plaats moet de borg tussentijds verrekend worden.

Om de zittende (en nieuwe) huurder niet verantwoordelijk te hoeven stellen voor in te houden bedragen op de borg die de vertrekkende huurder heeft veroorzaakt moet er een tussentijdse Check Out plaatsvinden.

Verhuurder betaald de borg terug aan huurder wanneer er geen achterstand in betaling is, de inventaris compleet is en er geen schades in het gehuurde zijn.

 

Er zijn 2 opties voor een tussentijdse Check Out

Optie 1 
Huurders regelen de borg onderling:
Nieuwe huurder betaald zijn deel van de borg aan de zittende huurder en zittend huurder betaald deel van de borg terug aan vertrekkende huurder of nieuwe huurder betaald zijn deel van de borg aan de vertrekkend huurder.
Nieuwe huurder komt hiermee in de plaats van vertrekkende huurder op het reeds bestaande Inspectie Rapport en Inventaris Lijst.
Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Optie 2 :
KKamsterdam doet een tussentijdse Check Out met zittende huurder. Verhuurder verrekend de borg met zittende huurder.
KKamsterdam maakt een nieuwe Inventaris Lijst en Inspectie Rapport met zittende en nieuwe huurder. Zittende huurder en nieuwe huurder betalen borg over naar de verhuurder.
De kosten voor tussentijdse Check Out zijn € 150,00 (+BTW)