Ons team

SPECIALISATIE
Wij zijn een klein makelaarskantoor met een gedreven team. Wij verhuren woningen in Amsterdam, Amstelveen, Diemen en Duivendrecht.

PERSOONLIJK
Zeer persoonlijke (verhuur) begeleiding. Integer, deskundig en onafhankelijk advies. Het gros van onze klanten komt via aanbevelingen van bestaande tevreden relaties.

KWALITEIT
Wij hebben diepgaande kennis m.b.t. de verhuur en ervaring met de markt sinds 2003. Daarnaast ondersteunen we indien gewenst met beheer, kleine verbouwingen, het inrichten en schoonmaken van woningen.

MISSIE & VISIE
Wij van KKamsterdam bieden complete, transparante en zeer persoonlijke begeleiding. Tijdens het verhuurtraject is er sprake van een zeer persoonlijke behandeling en onafhankelijk, integer advies.

Lyte is werkzaam bij KKAmsterdam sinds december 2016. Zij heeft een juridische achtergrond en houdt zich binnen KKAmsterdam voornamelijk bezig met het opstellen van huurovereenkomsten en addenda. Zij kent de stad Amsterdam goed. Zij heeft hier 6 jaren gewoond, afwisselend in de stadsdelen West en Oost. Voor vragen over de stad kan je nog altijd bij haar terecht.