Schoonmaak na de check-out

Algemene informatie:

Na de check-out wordt het gehuurde schoongemaakt. De kosten hiervoor zijn voor rekening van huurder. Het bedrag wordt verrekend met de waarborgsom. Huurder heeft grote invloed op de totale kosten voor deze eindschoonmaak; indien het gehuurde voldoende schoon wordt opgeleverd is het minimum van 3 uren voor een gestoffeerd pand, en 5 uren voor een gemeubileerd pand, voldoende. Indien het gehuurde in slechte staat wordt opgeleverd kan het aantal benodigde uren fors oplopen. Om deze reden kan het exacte bedrag van de eindschoonmaak niet vooraf gegeven worden.

Belangrijke informatie & kosten:

  • Het minimale aantal af te nemen uren is 3 voor een gestoffeerde woning en 5 voor een gemeubileerde woning: het exacte aantal werkuren is afhankelijk van de staat van het gehuurde bij oplevering.
  • Door KKAmsterdam worden de benodigde schoonmaakproducten aangeschaft. Zie onderstaande foto voor een overzicht van de artikelen. De totale kosten hiervoor zijn tussen de € 15,00 en €25,00. Na de eindschoonmaak worden de gebruikte schoonmaakartikelen in het gehuurde achtergelaten.
  • Kosten voor het regelen van de schoonmaak zijn € 50,00 exclusief BTW. Een factuur wordt verstrekt.