KKamsterdam:

SPECIALISATIE
Wij zijn een klein makelaarskantoor met een gedreven team. Wij verhuren woningen in Amsterdam, Amstelveen, Diemen en Duivendrecht.

PERSOONLIJK
Zeer persoonlijke (verhuur) begeleiding. Integer, deskundig en onafhankelijk advies. Het gros van onze klanten komt via aanbevelingen van bestaande tevreden relaties.

KWALITEIT
Wij hebben diepgaande kennis m.b.t. de verhuur en ervaring met de markt sinds 2003. Daarnaast ondersteunen we indien gewenst met beheer, kleine verbouwingen, het inrichten en schoonmaken van woningen.

MISSIE & VISIE
Wij van KKamsterdam bieden complete, transparante en zeer persoonlijke begeleiding. Tijdens het verhuurtraject is er sprake van een zeer persoonlijke behandeling en onafhankelijk, integer advies.

ONS TEAM 

* KLAAS KRAMER

Klaas is sinds 2003 werkzaam in de verhuurbusiness in (Groot) Amsterdam en is op 01-01-2009 KKamsterdam begonnen. Het blijft elke keer weer een uitdaging om de juiste huurder voor het juiste object te vinden.

Hij is te bereiken:
-  Telefoon / WhatsApp       :  (+31) 06-111 490 99
-  E-mail                              :  klaas@kkamsterdam.nl     

 

* Bianca Berg

 

Vanaf maart 2019 ben ik werkzaam bij KKamsterdam als verhuurmakelaar. Ik ben geboren in Amsterdam en vind het dan ook fantastisch om in deze stad en omgeving te mogen werken. Vastgoed heeft mij van jongs af aan geïnteresseerd. De keuze was dan ook snel gemaakt om een carrière te starten binnen de makelaardij. Binnenkort start ik met de opleiding tot Assistent makelaar om alle benodigde kennis in huis te hebben.

Zij is te bereiken:

- Phone / WhatsApp    :  (+31) 06-287 980 32 

- Email                           :  bianca@kkamsterdam.nl